Supper
Klar suppe m/ urter & boller | 78,- |
Aspargessuppe m/ kødboller | 84,- |
Løgsuppe m/ hvidløg & ostebrød | 82,- |
Karrysuppe m/ hønsekød & ris | 84,- |
Kartoffel-porresuppe m/ bacon & urter | 84,- |
Jomfruhummersuppe m/ haler & laks | 92,- |
Cremet fiskesuppe m/ sæsonens fisk | 88,- |
Til supperne hører hjemmebagt flutes |
Forretter
Dampet rødspættefilet m/ røget laksemousse på salat | 90,- |
Butterdejsskal m/ dampet fisk, rejer & asparges | 90,- |
Hjemmegravad laks på salat, hertil dild-farin creme | 88,- |
Indbagt laks i butterdej m/ soufflefars | 94,- |
Lun hjemmerøget laks på salat m/ peberfrugt-creme | 92,- |
Kold fisketallerken m/ udvalg i fisk & skaldyr | 112,- |
Pighvar-lakse souffle m/ svampe frikasse | 104,- |
Tarteletter m/ høns i asparges eller rejer i asparges | 82,- |
Let hønsesalat i karrydressing m/ urter & bacon | 82,- |
Røget landskinke m/ melon & salat | 92,- |
Marineret røget okseinderlår m/ soltørret tomat & salat | 92,- |
Salat m/ ristet kyllingebryst, hertil capers tomatsalsa | 92,- |
Hovedretter
Braiseret kalvesteg m/ friskegrøntsager & fløde | 186,- |
Gl. dags oksesteg m/ glaseret perleløg, surt & sødt | 186,- |
Svinekam m/ svær, rødkål, brunede kartofler & skysauce | 178,- |
Krydderstegt oksefilet m/ rødvinssauce, timian, gulerødder og ristet svampe | 196,- |
Spinatfyldt oksefilet m/ baconbønner, grøntsagssauté & mild pebersauce | 204,- |
Rosastegt kalvefilet m/ svampesauce, pestobagt tomat & blomkålscocotte | 206,- |
Unghanebryst svøbt i spegeskinke, hertil farseret tomat & daddelsauce | 184,- |
Krondyrkølle stegt m/ timian, hertil løgkompot, spinattærte og balsamico-sauce (min. 20 kuverter) | 208,- |
Helstegt oksemørbrad m/ bearnaisesauce, råstegte kartofler og salater | 218,- |
Lammekølle stegt m /hvidløg & persille, hertil græske kartofler & basilikumssky | 182,- |
Baconstegt kalkunbryst m/ porresouffle, grøntsagssauté & urtesauce | 188,- |
Gl. dags andesteg m/ brunede & hvide kartofler, rødkål & skysauce | 168,- |
Rosastegt kalveinderlår m/ estragonsauce & sauteret svampe & rødløg | 198,- |
Tilbehør og saucer kan byttes mellem retterne, og hvis der er specielle ønsker eller 'livretter' er vi også behjælpelige med det. |
Oste
Udvalg af danske & udenlandske oste | 92,- |
Gorgonzola m/ æggeblomme & rå løg | 86,- |
Lun hjemmerøget brie | 86,- |
Desserter
Fromage efter eget ønske, fx. citron, hindbær, nougat etc. | 80,- |
Fløderand m/ frisk frugt | 80,- |
Islagkage m/ 2 slags is, chokoladesauce & bærpuré | 86,- |
Chokoladecremekage m/ hindbærpuré & vanilleis | 88,- |
Mandelkage m/ mocca overtræk, hertil vanilleis | 86,- |
Iscocotte lavet af blød nougat, hertil brombærsauce | 86,- |
Pandekage m/ fyld af årstidens frugt i vanillecreme | 88,- |
Hasselnøddetærte m/ banan i citrusmarinade | 88,- |
Desserttallerken m/ udvalg af kager, is & frugt | 104,- |
Natmad
Suppe m/ hjemmebagt flutes | (se supper) |
Frikadeller & kold skinke m/ kartoffelsalat | 86,- |
Pølse - ostebord m/ div. tilbehør | 102,- |
Æggekage m/ bacon, tomat & agurk | 86,- |
Hjemmelavet pizza m/ div. fyld | 82,- |
Barbequeben m/ salat & flûtes | 86,- |
Rød Hotdog m/ div. tilbehør | 74,- |
Biksemad m /spejlæg, rødbeder & groft rugbrød | 82,- |