Selskabsmenu

Supper

Klar suppe
m/ urter & boller
88,-
Aspargessuppe
m/ kødboller
94,-
Løgsuppe
m/ hvidløg & ostebrød
92,-
Karrysuppe
m/ hønsekød & ris
94,-
Kartoffel-porresuppe
m/ bacon & urter
94,-
Jomfruhummersuppe
m/ haler & laks
102,-
Cremet fiskesuppe
m/ sæsonens fisk
98,-
Til supperne hører hjemmebagt flutes

Forretter

Dampet rødspættefilet
m/ røget laksemousse på salat
100,-
Butterdejsskal
m/ dampet fisk, rejer & asparges
100,-
Hjemmegravad laks
på salat, hertil dild-farin creme
98,-
Indbagt laks
i butterdej m/ soufflefars
104,-
Lun hjemmerøget laks
på salat m/ peberfrugt-creme
102,-
Kold fisketallerken
m/ udvalg i fisk & skaldyr
122,-
Pighvar-lakse souffle
m/ svampe frikasse
114,-
Tarteletter
m/ høns i asparges eller rejer i asparges
92,-
Let hønsesalat
i karrydressing m/ urter & bacon
92,-
Røget landskinke
m/ melon & salat
102,-
Marineret røget okseinderlår
m/ soltørret tomat & salat
102,-
Salat
m/ ristet kyllingebryst, hertil capers tomatsalsa
102,-

Hovedretter

Braiseret kalvesteg
m/ friskegrøntsager & fløde
196,-
Gl. dags oksesteg
m/ glaseret perleløg, surt & sødt
196,-
Svinekam
m/ svær, rødkål, brunede kartofler & skysauce
188,-
Krydderstegt oksefilet
m/ rødvinssauce, timian, gulerødder og ristet svampe
206,-
Spinatfyldt oksefilet
m/ baconbønner, grøntsagssauté & mild pebersauce
214,-
Rosastegt kalvefilet
m/ svampesauce, pestobagt tomat & blomkålscocotte
216,-
Unghanebryst
svøbt i spegeskinke, hertil farseret tomat & daddelsauce
194,-
Krondyrkølle
stegt m/ timian, hertil løgkompot, spinattærte og balsamico-sauce (min. 20 kuverter)
218,-
Helstegt oksemørbrad
m/ bearnaisesauce, råstegte kartofler og salater
228,-
Lammekølle
stegt m /hvidløg & persille, hertil græske kartofler & basilikumssky
192,-
Baconstegt kalkunbryst
m/ porresouffle, grøntsagssauté & urtesauce
198,-
Gl. dags andesteg
m/ brunede & hvide kartofler, rødkål & skysauce
178,-
Rosastegt kalveinderlår
m/ estragonsauce & sauteret svampe & rødløg
208,-
Tilbehør og saucer kan byttes mellem retterne, og hvis der er specielle ønsker eller 'livretter' er vi også behjælpelige med det.

Oste

Udvalg
af danske & udenlandske oste
102,-
Gorgonzola
m/ æggeblomme & rå løg
96,-
Lun hjemmerøget brie96,-

Desserter

Fromage
efter eget ønske, fx. citron, hindbær, nougat etc.
90,-
Fløderand
m/ frisk frugt
90,-
Islagkage
m/ 2 slags is, chokoladesauce & bærpuré
96,-
Chokoladecremekage
m/ hindbærpuré & vanilleis
98,-
Mandelkage
m/ mocca overtræk, hertil vanilleis
96,-
Iscocotte
lavet af blød nougat, hertil brombærsauce
96,-
Pandekage
m/ fyld af årstidens frugt i vanillecreme
98,-
Hasselnøddetærte
m/ banan i citrusmarinade
98,-
Desserttallerken
m/ udvalg af kager, is & frugt
114,-

Natmad

Suppe
m/ hjemmebagt flutes
(se supper)
Frikadeller
& kold skinke m/ kartoffelsalat
96,-
Pølse - ostebord
m/ div. tilbehør
112,-
Æggekage
m/ bacon, tomat & agurk
96,-
Hjemmelavet pizza
m/ div. fyld
92,-
Barbequeben
m/ salat & flûtes
96,-
Rød Hotdog
m/ div. tilbehør
84,-
Biksemad
m /spejlæg, rødbeder & groft rugbrød
92,-